Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005
Mobilni: 060 6 064 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs
E-mail: office[at]permeti.co.rs

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Kod nas je kljuc Vašeg novog doma!

Konsalting

KonsaltingDugogodišnje iskustvo u poslovima sa nekretninama i veliki broj klijenata, pravnih i fizičkih lica, nam daju za pravo da Vam pružimo usluge savetovanja kako bi smo Vam pomogli prilikom kupovine, prodaje, iznajmljivanja, stana, kuće, poslovnog, proizvodnog ili magacinskog prostora kao i zemljišta.

Ukoliko planirate gradnju ili investirate u stambene objekte, pomoćićemo Vam da predvidite potrebna ulaganja i očekivane prihode od investicije.

Posebno smo ponosni na saradnju i pružene usluge stranim i domaćim kompanijama prilikom iznajmljivanja stambenih i poslovnih prostora u Gradu Nišu i regionu jugoistočne Srbije kao što su FALKE, SBB, Philip Morris, YURA, SHINWON, LEONI...

Ipak, naša ciljna grupa su ljudi kojima je potreban dom pa je veliki broj zadovoljnih pojedinaca i porodica ono što nas motiviše da svoj posao nastavimo da radimo profesionalno, na Vaše zadovoljstvo i na partnerski način.